Nou tren dels Ferrocarrils de la Generalitat
Nou tren dels Ferrocarrils de la Generalitat (ACN)
Barcelona

Comencen a circular els nous trens dels Ferrocarrils de la Generalitat

De moment funcionen 3 dels 24 trens que Ferrocarrils de la Generalitat anirà implantant en els pròxims dos anys. Els nous combois, que suposen una inversió de 150 milions d'euros, tenen sistemes d'informació, senyalització i es millora notablement el confort de l'usuari, que pot anar per l'interior del tren de punta a punta.

RedaccióActualitzat

La línia del Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat ha estrenat nous trens. Tenen sistemes d'informació, senyalització i comunicacions avançats i es millora el confort per a l'usuari, que pot anar per l'interior del tren de punta a punta.

De moment funcionen 3 dels 24 nous trens que Ferrocarrils de la Generalitat anirà implantant durant els pròxims dos anys, tot i que ahir ahir ja van entrar en servei els tres primers. Els nous combois, que suposen una inversió de 150 milions d'euros, faran els itineraris a les línies de Terrassa (S1), Sabadell (S2) i més endavant s'aniran incorporant a les línies de Reina Elisenda (L6) i Avinguda Tibidabo (L7).

Dels 24 trens, la meitat els ha fabricat l'empresa Alstom a Santa Perpètua de Mogoda i, la resta, l'empresa CAF a la seva fàbrica de Saragossa.

Amb aquest nou parc mòbil, Ferrocarrils de la Generalitat amplia la capacitat de transport pensant en l'augment de demanda que implicaran les prolongacions de les línies de Sabadell i de Terrassa.

 

 

Anar al contingut