Barcelona

Comença un curs per facilitar que les dones accedeixin als càrrecs executius més alts de l'empresa i l'administració

A Catalunya, gairebé un 9% dels homes que treballen en una empresa ocupen algun càrrec directiu. En canvi, només un 6% de les dones ocupa algun lloc de responsabilitat. La diferència més gran, però, està en els sous, ja que una directiva guanya un 26% menys de mitjana que un directiu, perquè les dones solen ocupar càrrecs intermedis. Per mirar de facilitar-los una mica més les coses s'ha posat en marxa un curs dirigit a dones que aspiren a trencar aquest sostre de vidre.

Actualitzat
Són professionals, independentment del seu gènere, és el primer punt que se'ls deixa clar en aquest curs. Està fet a mida, perquè 30 dones amb càrrecs intermedis continuïn ascendint en la seva carrera dins l'empresa. En uns seminaris intensius aprendran tècniques en lideratge, màrqueting, direcció... eines que els costarien anys de cursos, temps del qual, en la majoria dels casos, no disposen.

Per promoure la igualtat d'oportunitats laborals, i augmentar així el nombre de directives a Catalunya, la Generalitat es fa càrrec del 90% del cost d'aquest curs.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut