Gavà

Comença l'enderroc de l'edifici de Ca n'Espinós, on sis persones van morir per una explosió de gas

Comença l'enderroc de l'edifici de Gavà on ara fa gairebé un any hi va haver l'explosió de gas en què van morir sis persones. L'edifici, al barri de Ca n'Espinós de Gavà, no es tornarà a aixecar. Al solar s'hi construirà un parc, que acollirà un monument simbòlic dedicat a les víctimes de l'explosió.

Actualitzat
L'Institut Català del Sòl inicia l'enderroc del bloc en què el 3 de desembre del 2008 es va produir l'explosió de gas després de rebre la notificació del jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Gavà en què s'autoritza la demolició, segons ha informat la Conselleria de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat.

L'Ajuntament del municipi havia sol·licitat en diverses ocasions l'enderroc de l'edifici o bé que es tapés amb una lona per minimitzar l'impacte entre els veïns i ha estat després de finalitzar la investigació forense que el magistrat ha acabat autoritzant-lo.

Està previst que les obres, per a les quals prèviament es prendran les mesures de seguretat necessàries, durin unes tres setmanes. La Generalitat ha informat que l'objectiu és portar a terme una transformació global del barri per apropar-lo al nucli urbà.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut