Barcelona

Comença la inscripció per a les Vacances en Família, amb gairebé el doble de places

Comença el primer període d'inscripció per al programa Vacances en Família, que permet que famílies amb fills menors de 3 anys o de 6 anys en el cas de les nombroses i les monoparentals es beneficiïn d'estades en albergs de la Generalitat a preus molt econòmics. Aquest any s'amplia el nombre de places amb unes 18.000, fins a més de 40.000, així com el període per gaudir de les estades, que s'allarga fins al mes de febrer del 2011.

Actualitzat
Els preus del programa de la Generalitat Vacances en Família es mantenen aquest any en relació amb l'any passat, amb una rebaixa respecte als preus de mercat de fins a un 58%. Enguany, a banda d'ampliar-se el nombre de places i el període de les estades, també es faran dos sortejos en lloc d'un.

Les persones que s'inscriguin ara obtindran un número per al primer sorteig, que es farà davant de notari el 25 de febrer, per a estades fins a l'agost. Les famílies que no obtinguin plaça podran optar a una segona preinscripció entre el 5 i el 26 de juliol per a estades entre el setembre i el febrer. En aquest cas el sorteig serà el 29 de juliol.

En totes les vacances, s'inclou pensió completa, des del sopar del primer dia fins al dinar de l'últim, en habitacions unifamiliars. El preu és de 22,85 euros per persona i nit. Els nens de fins a 3 anys no pagaran i els de 4 a 6 anys tindran un 50% de descompte.

Les incripcions es poden fer al web www.gencat.cat/dasc/SPFDC o al telèfon 012 d'Atenció Ciutadana.
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut