Madrid

Alerta de correus falsos en nom d'Hisenda en el primer dia de la campanya de la renda

L'Agència Tributària preveu tornar 10.858 milions a gairebé quinze milions de contribuents

RedaccióActualitzat

Aquest avís arriba el primer dia de la campanya de la renda del 2015, que entre aquest dimecres i el 30 de juny rebrà prop de vint milions de declaracions. L'administració calcula que 4,26 milions de declaracions sortiran a ingressar, amb un import de gairebé vuit milions (el 4,9% més que fa un any). D'altra banda, Hisenda preveu tornar gairebé 11.000 milions, un 2,4% més que l'any passat, a quinze milions de contribuents.

A partir d'ara es poden presentar per internet tant l'esborrany amb les dades que facilita l'Agència Tributària com la mateixa declaració. El 10 de maig s'obre el termini per fer la declaració presencial a les oficines de l'administració tributària, que s'allargarà fins al 30 de juny.

Aquest any també hi ha la possibilitat de fer la declaració accedint a la seu electrònica de l'Agència Tributària i presentant la proposta tal com es feia fins ara, amb l'esborrany. És la primera vegada que es podrà fer la declaració de manera telemàtica, a través del mòbil o de la tauleta.

En aquesta primera jornada el servidor ha quedat saturat:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut