Merlí Bergeron, el protagonista de la sèrie, interpretat per Francesc Orella
Merlí Bergeron, el protagonista de la sèrie, interpretat per Francesc Orella
Sant Joan Despí

Comença el rodatge de la tercera temporada de "Merlí"

L'exitosa sèrie de TV3 torna a gravar amb els peripatètics noves històries vitals dels protagonistes relacionades amb els filòsofs que han marcat la història del pensament

RedaccióActualitzat

Liderats per Merlí Bergeron, el professor de Filosofia, els alumnes del segon de Batxillerat de l'Institut Àngel Guimerà tornen a trepitjar els platós de rodatge. Repassen els guions, passen per maquillatge i vestuari i ultimen els darrers retocs abans d'encendre els focus i posar-se rere les càmeres.

En aquesta nova temporada, els peripatètics estan a punt d'acabar el segon curs de Batxillerat. Trobarem un Merlí descol·locat per l'arribada d'una nova professora, la Silvana, que es guanyarà la simpatia dels alumnes i qüestionarà el seu lideratge. Sense el seu fill, Bruno, que continua a Roma, i amb la Carmina de gira teatral, el Merlí tornarà a viure sol, cosa que no portarà gaire bé. La filosofia continuarà sent un dels trets distintius de la sèrie, amb filòsofs com Hannah Arendt, Albert Camus i Karl Marx.

♦ "Merlí", Premi Iris del Jurat de l'Acadèmia de Televisió

Amb una primera temporada que va tenir una audiència mitjana de 561.000 espectadors i un 18,3% de quota, i una segona amb 513.000 espectadors de mitjana i 19,5% de quota, "Merlí" ha estat una de les sèries revelació de TV3, l'èxit de la qual està avalat per la compra dels drets per part de Netflix, que els ha adquirit per difondre-la a l'Amèrica Llatina i al mercat de parla hispana dels Estats Units, i de Canal Plus França que n'emetrà la versió en francès.

Anar al contingut