Barcelona

Comença al barri del Raval la passarel·la de moda 080 Barcelona

Avui ha començat al barri del Raval la passarel·la de moda 080 Barcelona. La iniciativa vol ser un punt i a part en tots els intents que s'han fet per projectar la moda catalana al món, després del Gaudí. A més d'incloure les desfilades i els "showrooms" per als professionals del sector, en el 080, la moda surt al carrer per acostar-se al públic en general.

Actualitzat
Durant tres dies, el 080 acollirà desfilades de dissenyadors independents, com la dissenyadora catalana Teresa Helbig, que presenta la seva primera col·lecció, plena de peces joia per la gran quantitat de detalls artesanals i pels teixits d'alta qualitat. El 080 també aposta per la venda directa de les col·leccions dels dissenyadors en una botiga provisional situada a l'Hotel España. 

Les desfilades són el plat fort del 080. N'hi ha dotze, i això vol dir que hi ha molta feina de coordinació. Per això, les models han de fer cas d'uns rètols on s'especifica com han de caminar i com han d'exhibir la roba en cada cas. Per exemple, en un rètol veiem que les models han de caminar de manera elegant, de classe alta, molt femenines i sobretot el que no han de fer per res és bellugar els malucs.
Anar al contingut