Primer pla del regidor de Capgirem Vic Joan Coma, aquest dilluns al vespre a Berga. Imatge del 17 d'octubre del 2016 (Horitzontal)
Primer pla del regidor de Capgirem Vic Joan Coma, aquest dilluns al vespre a Berga. Imatge del 17 d'octubre del 2016 (Horitzontal)

Coma insisteix en l'aposta per la desobediència després de conèixer la citació per declarar davant l'Audiència Nacional

Actualitzat

ACN Berga.-El regidor de Capgirem Vic Joan Coma ha insistit en l'aposta per la desobediència després de conèixer aquest dilluns que l'Audiència Nacional l'ha citat a declarar el proper 24 d'octubre acusat per un presumpte delicte de sedició. Per Coma, "tota persecució judicial d'un fet polític és greu", ja sigui per la convocatòria del 9-N, el suport al 9-N en una moció o penjar o despenjar l'estelada al balcó de l'Ajuntament. De fet, pel regidor vigatà, "es tracta d'un clar símptoma que hi ha un estat antidemocràtic al darrere, l'estat espanyol; i ara veurem quines forces se situen al costat de la democràcia i quines es van situant al costat de la repressió de l'estat espanyol". Malgrat tot, Joan Coma ha dit que encara no ha rebut cap citació de manera oficial. El regidor vigatà ha assistit a l'acte de suport a l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, després que per segona vegada hagi plantat el jutge que li havia de prendre declaració per mantenir l'estelada al balcó.

Anar al contingut