Espanyol

Collet: "Aquest club necessita un canvi de tots els estaments"

El president de l'Espanyol no ha aclarit si continuarà presidint el club amb l'arribada de Rastar Group com a nou accionista majoritari i s'ha felicitat per la injecció econòmica que suposarà

Actualitzat
El president de l'Espanyol, Joan Collet, ha valorat la compra del 45,1 % de les accions del club per part de Rastar Group, de l'empresari xinès Chen Yansheng, i ha dit que l'entitat "necessita un canvi de tots els estaments, de dalt a baix".

El mandatari blanc-i-blau ha confessat que està "il·lusionat" amb aquest moviment i ha assenyalat que "sempre havia dit que l'Espanyol necessitava un inversor amb ganes i que l'important era encertar en el company de viatge". En aquest sentit, a Collet li dóna "tranquil·litat" que l'expresident Sánchez Llibre, que ha venut les seves participacions del club a Rastar, tingui confiança en l'operació. "No em preocupa perquè ell està convençut que tot anirà bé", ha apuntat.

Collet ha afegit que no ha participat en les negociacions dels accionistes amb el magnat asiàtic. "Des del primer moment com a president creia que no havia d'estar en les negociacions", ha comentat. L'actual president de l'Espanyol va conèixer per primera vegada Chen Yansheng aquest dilluns, en un sopar amb el director esportiu, Òscar Perarnau, i l'entrenador, Sergio González, tal com ha informat el mateix president.

Qüestionat per la seva continuïtat després de l'arribada de Rastar, Collet s'ha mostrat tranquil i ha repassat la seva agenda institucional per als pròxims dies. "Tinc ganes de seguir fins que em toqui. No penso en això, ja arribarà. Estic al límit", ha afirmat.

Finalment, el president ha reconegut que la voluntat de rebaixar el deute del club amb Hisenda i el crèdit sindicat per part de l'empresa xinesa és una gran notícia per a l'entitat: "És clar que somio que el club deixi de tenir aquests deutes"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut