Jaume Collboni, aquest dilluns, ha remarcat que la ruptura del pacte de govern és molt negatiu per a Barcelona
Jaume Collboni, aquest dilluns, ha remarcat que la ruptura del pacte de govern és molt negatiu per a Barcelona
Barcelona

Collboni: "Colau ha estat més pendent dels independentistes que dels barcelonins"

El líder dels socialistes a l'Ajuntament de Barcelona considera que el trencament del pacte de govern fa que "projectes molt importants de la ciutat estiguin en risc"

RedaccióActualitzat

El líder del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha criticat obertament la decisió de Barcelona en Comú de trencar el pacte de govern al consistori. Collboni ha estat especialment dur amb el paper de l'alcaldessa, Ada Colau, de qui ha dit que "ha estat més pendent dels independentistes que dels barcelonins". El dirigent socialista, que aquesta tarda es reunirà amb Colau, ha sentenciat que es tracta d'una posició que només empitjora la situació a la ciutat:

 

"Projectes molt importants de la ciutat estan en aquests moments en risc. Ho estaven abans, ho estaven fa dues setmanes. Avui encara ho estan molt més perquè el missatge que enviem al conjunt del país i al món és que avui Barcelona és més inestable que fa una setmana, que avui Barcelona està pitjor que fa una setmana."

 

Barcelona en Comú es queda, com al principi del mandat, amb només 11 dels 21 regidors que fan falta per tirar endavant els projectes, el primer, el de pressupostos. Però també la unió dels tramvies, l'ordenança de terrasses o la funerària municipal. La necessitat d'acords amb la resta dels grups augmenta, però s'ha de recordar que amb els 15 regidors que han tingut Colau durant aquest últim any i mig, tampoc en tenien prou. Esquerra i el Grup Demòcrata Municipal han pressionat molt per arribar a l'escenari actual i van oferir garanties d'estabilitat.

ARXIVAT A:
Article 155Eleccions 21D
Anar al contingut