Collboni celebra que hagi pogut fer política "més enllà de la confrontació entre independentistes i no independentistes"

ACN Barcelona.-El líder del PSC a Barcelona i fins ara segon tinent d'alcaldia de l'ajuntament, Jaume Collboni, ha destacat aquest dilluns que estar al govern de la capital catalana "ha significat la possibilitat de fer política més enllà de la confrontació entre independentistes i no independentistes" i la "constatació que era possible posar l'eix social al centre de l'acció política". "No és una bona notícia renunciar a aquest camí", ha lamentat Collboni en un article al diari 'Ara', on també diu que se sent "orgullós" de la tasca feta durant aquest temps al govern amb Barcelona en Comú. Així mateix, Collboni ha destacat que calen "reformes profundes i valentes" per afrontar els "grans reptes" que té la ciutat per davant i que "no n'hi haurà prou amb política cosmètica".

El líder del PSC a Barcelona s'ha referit, per exemple, a l'augment del preu dels habitatges la precarietat laboral, a la candidatura de l'Agència Europea de Medicaments o la continuïtat del Mobile World Congress.En l'article, Collboni assenyala que ha defensat la necessitat "de posar Barcelona per davant de tot i protegir-la de la dinàmica a què ens condemna el procés d'independència" i que hi hagi un govern "que posi Barcelona al centre de les seves prioritats". En aquest sentit, ha agraït el suport d'una "part important" de les bases de BComú i ha comentat que "estic convençut que seguirem trobant-nos en el futur per fer la Barcelona que somiem".

Anar al contingut