Barcelona

Colau promet facilitats per votar l'1-O a Barcelona

Ada Colau facilitarà la participació al referèndum a Barcelona i es mostra predisposada a anar a votar l'1 d'octubre

RedaccióActualitzat

L'alcaldessa de Barcelona i líder de Catalunya en Comú, Ada Colau, facilitarà la participació al referèndum de l'1-O a Barcelona, però no aclareix si farà una crida a votar.

"Amb moltíssimes mobilitzacions pel dret a decidir, inclús el 9N vam anar a votar, per tant, la nostra predisposició és totalment coneguda. De moment, no hi ha convocatòria. Quan hi ha hagut urnes la nostra predisposició ja està acreditada".

"Evidentment que es posaran totes les facilitats per participar en el que sigui, sigui una mobilització pel dret a decidir o evidentment si s'aconsegueix fer un referèndum efectiu, evidentment que Barcelona hi serà amb totes les garanties".

Colau s'ha mostrat sorpresa pel rebombori que ha generat la posició dels comuns amb el referèndum, ja que sempre han defensat que el referèndum hauria de ser vinculant i efectiu, una postura que ha estat criticada per tots els partits, ja siguin sobiranistes o no.

L'alcaldessa de la capital catalana s'ha mostrat predisposada a anar a votar el pròxim 1 d'octubre, tot i que ha rebutjat avançar si votarà "sí" o "no". La majoria dels dirigents dels comuns també s'inclinen per anar a votar i rebutgen les crítiques rebudes aquest cap de setmana des de l'independentisme, que els han acusat de tebis i ambigus.

L'alcaldessa ha aprofitat per demanar "respecte" als independentistes per les posicions que està plantejant Catalunya en Comú.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut