Colau respon a Rajoy
Colau respon a Rajoy
Barcelona

Colau diu que Rajoy veu en els ajuntaments del canvi l'"únic rival" del PP

Colau s'ha dirigit a Rajoy i l'ha definit com "el representant del desordre, de la corrupció, de les retallades i del rescat" econòmic

RedaccióActualitzat

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, considera que les crítiques del president del govern, Mariano Rajoy, alsAajuntaments de Barcelona i Madrid són el reconeixement que "som l'únic rival, l'alternativa" al PP.

Colau, en l'acte de commemoració del primer aniversari del govern municipal de Barcelona en Comú, celebrat aquest dissabte a Barcelona, s'ha dirigit a Rajoy i l'ha definit com "el representant del desordre, de la corrupció, de les retallades i del rescat" econòmic.

Segons pensa Colau, Mariano Rajoy ha reconegut, amb les seves crítiques a la gestió de l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, i a ella mateixa, que "efectivament, davant d'aquest desordre", l'"únic rival (del PP) són els ajuntaments del canvi".

El president del Govern en funcions, Mariano Rajoy, ha culpat les alcaldesses de Barcelona i de Madrid de fer "moltíssim mal a l'economia" amb algunes de les decisions que han pres en les seves respectives ciutats.

En la seva intervenció en la clausura de les jornades que organitza el Cercle d'Economia a Sitges, Rajoy ha enumerat un llarg reguitzell d'actuacions adoptades tant a Barcelona com a Madrid per acabar advertint: "La demagògia barata o actuar amb prejudicis ideològics fa moltíssim mal a l'economia, igual que la inestabilitat i la incertesa política".

L'alcaldessa de Barcelona, ha argumentat que "som conscients que ens ataquen i ho faran més" en les pròximes setmanes, sobretot, "aquells que han governat sempre, perquè tenen molts motius per estar nerviosos".

Després d'un any de govern de Barcelona en Comú a l'ajuntament, "han vist que anem seriosament, i que hem vingut a quedar-nos".

Anar al contingut