Barcelona

Colau descarta adherir-se al full de ruta per la independència

L'alcaldable de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha dit en una entrevista a Barcelona Televisió (BTV) que "no signarem fulls de ruta impropis"

RedaccióActualitzat

La cap de llista de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha descartat adherir-se al pacte del full de ruta per la independència, condició per arribar a pactes a Barcelona que li ha posat el president d'ERC, Oriol Junqueras. D'aquesta manera sembla que Barcelona en Comú no pensa adherir-se al full de ruta que han firmat Convergència i Unió, Esquerra Republicana i entitats sobiranistes.

Colau ha dit en una entrevista a Barcelona Televisió (BTV) que "no signarem fulls de ruta impropis". Colau considera que "la ciutadania no entendria que no es posessin d'acord entre les forces d'esquerres per poder fer front a les urgències i prioritats socials que té Barcelona."

Tot i així, sobre possibles pactes, Colau ha assegurat que les converses amb el PSC i Esquerra es produeixen "cada dia", són "positives" i "estan obertes".

Ada Colau ha explicat que sobre el futur govern municipal "està tot obert" i que tot i que es decanta per pactes al més estables possibles, ha assegurat que a BComú estan preparats per governar en minoria i que preparen el "millor equip" per fer-ho realitat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut