Ada Colau al ple de l'ajuntament (ACN)
Ada Colau al ple de l'ajuntament (ACN)
Barcelona

Colau demana un pacte de ciutat per congelar les tarifes del transport

Ha reclamat que totes les administracions compleixin les seves aportacions

RedaccióActualitzat
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, responent una pregunta de la CUP, ha dit que és partidària de mantenir les mateixes tarifes de cara al 2016 i avançar en l'ampliació de la tarifació social. Això ho ha anunciat en el ple de l'ajuntament. En aquest sentit, ha reclamat un pacte de ciutat per poder congelar les tarifes i ha reclamat que totes les administracions compleixin amb les seves aportacions:

"Totes les administracions han de complir amb la seva part. el que no potser és que un cop més, com està passant en tots els àmbits, en serveis socials, en habitatge, en sanitat, en educació, a tot arreu, la Generalitat demani a l'ajuntament que posi el que seria la part d'un altre. Per tant, nosaltres estem disposats a posar la part que li toca a l'ajuntament per complir amb aquests objectius. Però que tothom compleixi."


L'esquerra anticapitalista li ha demanat un "esforç" addicional per reduir les tarifes del transport públic, però Colau ha argumentat que el deute de TMB no permet prendre decisions precipitades.

També ha recordat que l'Estat ha rebaixat la seva aportació de 200 a 98 milions en cinc anys.

Concurs d'idees de Cap d'Any

A més, el govern d'Ada Colau ha anunciat que de cara a l'any que ve convocaran un concurs d'idees per definir la festa de Cap d'Any que es faci a la ciutat.

Anar al contingut