Ada Colau i el seu marit, Adrià Alemany
Ada Colau i el seu marit, Adrià Alemany
Barcelona

Colau demana que s'acabin les difamacions sobre el futur professional del seu marit

L'alcaldessa de Barcelona vol deixar clar que el seu marit treballarà a Bcomú, on ara rebrà una retribució per una feina que fins ara tenia caràcter voluntari

RedaccióActualitzat

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, respon a les acusacions de nepotisme que ha rebut des que divendres passat es va fer públic que el seu marit, Adrià Alemany, treballaria a la formació Barcelona en Comú. Alguns mitjans van afirmar que Alemany rebria un sou de l'Ajuntament de Barcelona. 

A través del seu compte de Facebook i també a Twitter, Colau ha volgut posar fi als comentaris sobre el futur professional de la seva parella amb un missatge en castellà. Uns comentaris que ha qualificat de difamacions:

 


Ada Colau vol deixar clar que el seu marit no rebrà un sou de l'Ajuntament de Barcelona, sinó que continuarà treballant a BComú, ara amb una retribució per la seva feina:

"Adrià, un dels fundadors de Bcomú, treballarà a l'organització, no a l'Ajuntament, cobrant menys del que cobra a la seva feina actual, i ho farà per convicció i mèrits propis, no perquè sigui el meu marit."

En el seu escrit, l'alcaldessa de Barcelona acusa del linxament que ha patit a causa d'aquesta qüestió "els que fa dècades que saquegen el país". Per Ada Colau, les mesures de reducció de sou i de renúncia als privilegis que ha adoptat quan ha arribat a l'alcaldia posen aquestes persones en evidència.

Anar al contingut