L'alcaldessa de Barcelona Ada Colau (EFE)
L'alcaldessa de Barcelona Ada Colau (EFE)
Barcelona

Colau a Facebook: "No sembla que sigui un referèndum efectiu i amb garanties"

En un escrit a la xarxa social, l'alcaldessa de Barcelona es defensa de les crítiques que ha rebut en les últimes hores pel posicionament dels comuns respecte a l'1-O

RedaccióActualitzat

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha fet algunes puntualitzacions sobre el que pensa del referèndum després de l'enrenou provocat per la posició dels comuns sobre l'1-O. I ho ha fet en un llarg missatge publicat aquesta nit al seu perfil de Facebook. Admet que s'han d'explicar més i millor. Colau diu que el referèndum "té tota la pinta de ser una consulta feta amb presses" i que, amb la informació del govern, "no sembla que es tracti d'un referèndum efectiu i amb garanties".

La líder dels comuns també lamenta que es col·loqui la seva formació "en el bàndol dels traïdors" perquè no han donat la resposta esperada, i que el suport de l'Ajuntament es detallarà quan el govern concreti la convocatòria i què demana als ajuntaments.

 

 

Colau també expressa que en cap cas es posaran en perill la institució i els treballadors públics, i manifesta que no li importa la unilateralitat de la consulta respecte a l'Estat, però alerta que també podria ser "unilateral respecte a la meitat del poble que té dret a decidir".

Aquest dilluns, l'alcaldessa va dir que facilitaria la participació al referèndum a Barcelona i es va mostrar predisposada a anar a votar l'1 d'octubre.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut