"Codi 60"

El terror torna al 33, cada dijous

Actualitzat

El llargmetratge de Carlos Martín "Codi 60" es podrà veure la nit del dijous 4 d'agost al 33.

"Codi 60" és un "thriller" psicològic amb un toc policíac sobre un assassí en sèrie inspirat en un cas real. Nacho Fresneda interpreta Xavier Vidal, l'inspector encarregat de la investigació que rep pressions polítiques perquè el cas que té entre mans té molta repercussió pública. Però no només té problemes pel que fa a la feina. La relació amb la seva dona, que resulta ser la mà dreta de la consellera de Justícia, fa aigües, i una examant seva, amb qui té un fill però ell ho ignora, entra a formar part del seu equip d'investigació. Com diu Fresneda "amb aquest quadre, el drama està servit".

Carlos Martín Ferrera, director del llargmetratge i que ha dirigit films com "Zulo" o "Suspicious minds", el qualifica de "thriller psicològic d'ambient policíac explicat d'una manera original". "El problema del thriller és el pressupost, no el talent –afegeix–, i amb talent es poden fer molts bons productes." És una producció d'Oberon Cinematográfica en coproducció amb Televisió de Catalunya i Costa Oeste, amb la col·laboració de l'ICAA.

 

Sinopsi

L'Eva, una jove agent del Departament de Furts dels Mossos d'Esquadra i eterna aspirant a entrar a Homicidis, és reclutada per caçar un assassí en sèrie que es dedica a matar dones grans. La jove agent, mare soltera d'un nen de sis anys, haurà de compaginar la caça de l'assassí amb les obligacions maternes, a la vegada que s'enfrontarà a l'inspector en cap dels Mossos, Xavier Vidal, l'home que sempre li ha barrat el pas.

 

Fitxa tècnica i artística:

 

Direcció: Carlos Martín Ferrera
Guió: Oriol Paulo i Lara Sedim
Producció executiva : Antonio Chavarrías
Producció TVC: Oriol Sala - Patau
Producció Costa Oeste: Carmen de Miguel
Intèrprets: Ana Allen, Nacho Fresneda, Mercè Castro, Ernesto Collado, Cristina Genebat, Mari Pau Pigem
Direcció de fotografia: Jose'Luis Bernal
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut