"CODI 60", AL ZOOM

El Zoom, Festival Europeu de Cinema per a Televisió d'Igualada, ha seleccionat la "TV movie" "CODI 60" a competició en la secció oficial

"CODI 60" és un "thriller" psicològic amb un toc policíac sobre un assassí en sèrie, inspirat en un cas real. El llargmetratge, dirigit per Carlos Marín, opta al premi a la millor pel·lícula de televisió. És una producció d'Oberon Cinematográfica en coproducció amb Televisió de Catalunya i Costa Oeste, amb la col·laboració de l'ICAA.


El festival, amb gran presència de produccions espanyoles, ha incorporat aquest any a concurs a la secció oficial les minisèries. L'increment de participació de telefilms i minisèries presentades a concurs consoliden aquest certamen, que va per la 9a edició. El Zoom, Festival Europeu de Cinema per a Televisió d'Igualada, es farà a la capital de l'Anoia del 2 al 6 de novembre.


Sinopsi:
L'Eva, una jove agent del Departament de Furts dels Mossos d'Esquadra i eterna aspirant a entrar a Homicidis, és reclutada per caçar un assassí en sèrie que es dedica a matar dones grans. La jove agent, mare soltera d'un nen de sis anys, haurà de compaginar la caça de l'assassí amb les obligacions maternes, a la vegada que s'enfrontarà a l'inspector en cap dels Mossos, Xavier Vidal, l'home que sempre li ha barrat el pas.

Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Carlos Martín Ferrera.
Guió: Oriol Paulo i Lara Sendim.
Intèrprets: Ana Allen, Nacho Fresneda, Mercè Castro, Ernesto Collado, Cristina Genebat, Mari Pau Pigem.
Producció executiva: Antonio Chavarrías.
Producció TVC: Oriol Sala-Patau.
Producció Costa Oeste: Carmen de Miguel.
Direcció de fotografia: José Luis Bernal.

Anar al contingut