Coca d'anxoves i remolatxa, entre els plats de final de projecte de la guanyadora de la Beca Internacional Ferran Adrià

Roses (ACN).- La cuinera moscovita Elena Tsipchenko, guanyadora de la Beca Internacional Ferran Adrià en la categoria de País Convidat, ha presentat aquest dimecres a l'Escala, el projecte gastronòmic final per a la valoració del Jurat. Entre els plats que ha inclòs el menú, figura la crema de calçots amb cruixen d'olives negres, la coca d'anxoves i remolatxa i el sorbet de vodka amb mandarines, entre d'altres. La cuinera va iniciar l'itinerari formatiu en producte i cuina catalana el 4 de gener passat, i des de llavors ha recorregut diverses zones productores dels principals sectors agroalimentaris de Catalunya
Coca d'anxoves i remolatxa, entre els plats de final de projecte de la guanyadora de la Beca Internacional Ferran Adrià

Coca d'anxoves i remolatxa, entre els plats de final de projecte de la guanyadora de la Beca Internacional Ferran Adrià

Roses (ACN).- La cuinera moscovita Elena Tsipchenko, guanyadora de la Beca Internacional Ferran Adrià en la categoria de País Convidat, ha presentat aquest dimecres a l'Escala, el projecte gastronòmic final per a la valoració del Jurat. Entre els plats que ha inclòs el menú, figura la crema de calçots amb cruixen d'olives negres, la coca d'anxoves i remolatxa i el sorbet de vodka amb mandarines, entre d'altres. La cuinera va iniciar l'itinerari formatiu en producte i cuina catalana el 4 de gener passat, i des de llavors ha recorregut diverses zones productores dels principals sectors agroalimentaris de Catalunya