Toronto

Clooney: "Prefereixo que em facin un examen de pròstata que tenir Facebook"

Internet està revolucionant el món i les relacions socials, però no tothom vol partipar-hi, i un d'ells és un actor de renom. George Clooney ha manifestat que no vol formar part d'un món que ha substituït la proximitat física per l'electrònica i, en aquest sentit, ha assegurat que abans de tenir una pàgina al Facebook preferiria que li fessin "un examen de pròstata en directe a través de la televisió". Clooney ha fet aquestes afirmacions en el Festival Internacional de Cinema de Toronto, on presenta dues pel·lícules, "The men who stare at goats" i "Up in the air".

Actualitzat
Malgrat que milers de fans d'arreu del món voldrien tenir a George Clooney com amic a Facebook, sembla que ara per ara no és possible; si més no, ell ho té molt clar. Durant la roda de premsa de la presentació de la pel·lícula d'"Up in the air", a Toronto, Clooney va manifestar: "Preferiria que un tipus amb les mans molt fredes em fes un examen de pròstata en directe per la televisió que tenir una pàgina a Facebook." Tot i això, no critica aquesta xarxa social i, entre els somriures dels seus companys de repartiment al film, va assegurar: "Estic content que altres persones ho gaudeixin, però jo no ho he fet."

Clooney és a Toronto per presentar dues pel·lícules, "The men who stare at goats" i "Up in the air", aquesta última del jove director d'origen canadenc Jason Reitman, que va saltar a la fama el 2007 amb "Juno". El film és una de els fermes candidates a optar a l'estatueta i, a banda de Clooney, també hi participen Jason Bateman, Vera Farmiga i Anna Kendrick.

A "Up in the air", Clooney interpreta un home solitari que passa gran part del seu temps viatjant en avió i que, de manera inesperada, intenta connectar amb algú. Res a veure amb el Clooney de carn i ossos, que, de moment, es manté al marge de fer-ho a través de la xarxa.
Anar al contingut