Washington

Clinton exigeix a l'FBI que expliqui quins són els correus que investiga de la seva etapa com a secretària d'Estat

Donald Trump vol treure rèdit electoral de la nova investigació i ja ha dit que és un afer més greu que el Watergate

RedaccióActualitzat

Hillary Clinton ha trigat set hores a reaccionar, però finalment ha parlat del fet que l'FBI revisi la investigació sobre l'ús d'un servidor privat de correu electrònic quan era secretària d'Estat. Demana que es faci pública tota la informació dels correus per esvair dubtes.

L'FBI va ressuscitar divendres de forma inesperada l'afer dels correus electrònics difosos des del compte de Clinton quan era secretària d'Estat.

La candidata demòcrata s'ha mostrat convençuda que res no canviarà les conclusions del mes de juliol, quan l'FBI va recomanar no presentar càrrecs contra ella i ha exigit a l'FBI que expliqui el contingut dels nous correus:

"El mateix director ha dit que no sap si els correus a què fa referència són significatius o no. Del que estic segura és que no canviarà la conclusió del mes de juliol. Per tant, és imperatiu que l'FBI ho expliqui sense cap demora"

Hillary Clinton ha dit que vol mirar cap endavant i centrar-se a guanyar les eleccions presidencials del 8 de novembre per afrontar els desafiaments importants que té el poble nord-americà.

Des del bàndol republicà, el candidat Donald Trump ha acollit amb alegria no dissimulada la reobertura del cas i ha dit que és un assumpte més greu que el Watergate.

Només 11 dies abans de les presidencials, no se sap l'impacte que aquest nou escàndol podria tenir sobre els electors. Ahir, Wall Street va reaccionar lleugerament a la baixa, tot i que les bones dades de creixement que s'havien sabut durant la jornada.

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut