Barcelona

Clickair llança un nou servei multireserva que afavorirà les connexions des del Prat

Primer pas perquè l'aeroport del Prat es pugui convertir en un aeroport de connexió intercontinental. Així ha definit la Generalitat el sistema multireserva que ha presentat Clickair. Es tracta d'un instrument multireserva a través d'internet que permet enllaçar dos vols de l'aerolínia de baix cost a través de Barcelona. El secretari de Mobilitat del govern, Manel Nadal, ha manifestat que el govern donarà suport a totes les iniciatives que permetin millorar les connexions des del Prat. En aquest sentit, Nadal ha indicat que s'estudia un sistema segons el qual el personal de terra de l'aeroport traslladaria les maletes d'un avió a l'altre, i per tant no seria necessària una segona facturació.

Actualitzat

L'aerolínia de baix cost ha anunciat el llançament d'un nou sistema multireserva "on line" que permet enllaçar dos vols des de la seva base d'operacions de l'aeroport del Prat. La companyia ofereix a l'usuari una relació de vols, horaris i preus dels enllaços per facilitar el procés de reserva dels vols de connexió i també mostra el preu final del bitllet a l'usuari. Una mesura que arriba quan actualment un 3% dels passatgers ja fa connexions entre vols sense l'ajut de la companyia.

Tanmateix, l'aerolínia no ofereix la possibilitat de fer la reserva conjunta dels dos bitllets, sinó que ha de ser l'usuari qui compri els bitllets per separat i formalitzi dos contractes diferents, un per a cada destinació. A més, la companyia no es responsabilitza ni garanteix que el client pugui fer la connexió ni el trasllat de maletes d'un avió a un altre, sinó que només mostra la disponibilitat dels vols amb un marge suficient per fer una connexió: unes dues hores i mitja. Els que sí que podran fer el pagament conjunt, però, són els viatgers de les illes Balears i les Canàries, ja que disposen d'un 50% de descompte en les seves destinacions dins del territori nacional.

El secretari de Mobilitat del govern, Manel Nadal, ha manifestat que el govern donarà suport "a totes les iniciatives innovadores que permetin millorar les connexions domèstiques, internacionals i intercontinentals des del Prat. En aquest sentit, Nadal ha indicat que s'estudia un sistema segons el qual el personal de terra de l'aeroport traslladaria les maletes d'un avió a l'altre, i per tant no seria necessària una segona facturació.

Anar al contingut