Barcelona

Clickair demana el suport de la societat catalana per fer del Prat un centre d'interconnexions intercontinentals

El director general de la companyia aèria Clickair, Álex Cruz, ha demanat el suport de tot el món econòmic i social de Catalunya per fer de l'aeroport del Prat un centre d'interconnexions intercontinentals. Segons Cruz, Clickair ha patit el pecat original de ser una filial d'Iberia. I això, juntament amb la novetat, ha fet, al seu parer, que fins ara no tinguin el suport que haurien de tenir com a companyia catalana.

Actualitzat
El director general de Clickair, Álex Cruz, ha demanat el suport de la societat, l'empresariat, les institucions i l'administració catalana per fer de l'aeroport de Barcelona un centre d'interconnexions intercontinentals.

Segons Cruz, l'ajuda a les companyies catalanes que operen des del Prat, Clickair i Vueling, afavoririen que l'aeroport català aconseguís retenir i crear més vols de llarg recorregut, fet que "per les xifres de creixement del Prat en els últims anys és possible".

Cruz ha reconegut que el sector aeri està passant per un moment complicat, amb molta oferta i un augment en el preu del combustible, i per això demana una "ajuda total" per mantenir els nivells de creixement de Clickair en els últims anys.

Pel que fa a una possible fusió entre Clickair i Vueling, Cruz no ho ha negat i ha reconegut que actualment és difícil que totes les aerolínies siguin rendibles.

El representant de l'administració catalana ha assegurat que el Prat necessita que la gent "es cregui que Vueling i Clickair" són dues aerolínies catalanes que aposten per Barcelona i Catalunya.

Connexions de vols a Clickair

Sobre el futur de la companyia, Cruz ha recordat que Clickair sempre ha apostat per la innovació, i ha assegurat que la seva pròxima iniciativa afavorirà les connexions entre vols, però encara no es podrà connectar l'equipatge.

Si el creixement de l'aerolínia segueix com fins ara, els vols intercontinentals podrien arribar com si formessin part del creixement natural de l'empresa. De totes maneres, això no està previst "ni a curt ni a llarg" termini.
Anar al contingut