Espanyol

Clemente dóna festa a la plantilla abans de preparar el Ciutat de Barcelona

Javier Clemente ha donat festa a la plantilla tot el cap de setmana, i, dilluns, l'equip començarà a preparar el Ciutat de Barcelona, que serà la presentació davant de l'afició. Ahir es va confirmar la baixa definitiva de Mauro Navas, que fitxarà pel Leganés, i un combinat del primer equip i del filial va guanyar al camp del Cornellà per 1-2.

Després de l'entrenament del matí, ahir, al camp del Cornellà, un Espanyol format per sis jugadors del primer equip completant la formació amb integrants del filial es va imposar a l'equip del Baix Llobregat per 1-2 en un partit sense pressió i amb comptades ocasions de gol. Moisès Hurtado, en el minut 42, va fer el primer de l'Espanyol després del llançament d'una falta. A la segona part, el Cornellà ho va provar, també de falta, però la pilota va sortir per damunt del travesser. No va ser fins a l'últim quart d'hora quan el joc va guanyar una mica de vistositat i amb un gol per banda van sentenciar el partit. Primer era Àlex, per l'Espanyol, el que superava la porteria rival fent pujar el 0-2 al marcador. Però els de casa no es van arronsar i van oferir a la seva afició el gol de l'honor, marcat per Cholo en l'últim minut de partit. Ara, l'Espanyol farà festa fins dilluns, quan reprendran l'activitat pensant en el Ciutat de Barcelona de dijous que ve.