Plantes de marihuana de diferents mides
Plantes de marihuana decomisar als membres de l'associació cannàbica
Sabadell

Clausuren el local d'una associació cannàbica de Sabadell després de trobar-hi 3.000 plantes de marihuana

La investigació dels Mossos d'Esquadra va concloure que al local de l'associació cannàbica es venien de forma continuada esqueixos i plantes de marihuana

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han clausurat el local d'una associació cannàbica ubicada a la ciutat de Sabadell i han detingut cinc dels seus integrants per un presumpte delicte contra la salut pública. Després de passar a disposició judicial, les cinc persones estan ara en llibertat provisional.

En l'operació se'ls han intervingut prop de 3.000 plantes de marihuana de diferents mides i en etapes de creixement. La policia també va trobar altres substàncies estupefaents com bolets al·lucinògens i material per al cultiu de la marihuana.

La investigació dels Mossos va començar a principis d'any i va permetre comprovar que a la seu de l'associació cannàbica s'estava comentent de forma continuada un presumpte delicte contra la salut pública. Al local es vendrien esqueixos i plantes de marihuana.

Els Mossos van localitzar dos locals més on els membres de l'associació cultivaven les plantes que després venien a la seva botiga. Els tres locals van quedar precintats per ordre judicial.

Els detinguts van passar a disposició judicial el 23 d'octubre i van quedar en llibertat provisional. La investigació continua oberta, i no es descarten noves detencions.

Anar al contingut