Barcelona

Clara Millet i el Palau de la Música acorden l'acomiadament

Clara Millet i els nous gestors del Palau han acordat que les causes de l'acomiadament són objectives, per la qual cosa se l'haurà d'indemnitzar d'acord amb la legislació vigent, que preveu remunerar-la amb 20 dies per any treballat. El director general del Palau, Joan Llinares, ja avançava a Catalunya Ràdio que estava buscant una solució per salvar la situació incòmoda de la reincorporació a la feina, aquest dilluns, de Clara Millet.

Actualitzat
Clara Millet, la filla de l'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, ha acordat amb els actuals gestors de l'entitat abandonar el seu lloc de treball com a directora internacional, al qual es va reincorporar aquesta mateixa setmana després que un jutge declarés improcedent el seu acomiadament.

La filla de Fèlix Millet ha pactat amb els nous gestors de la institució el seu acomiadament perquè el seu lloc de feina s'ha suprimit. Clara Millet podria rebre 34.000 euros d'indemnització.

Segons un comunicat remès per Clara Millet, la decisió s'ha adoptat "de mutu acord", amb motiu de la "reestructuració i simplificació" dels òrgans directius de les institucions que constitueixen l'entitat.

De la seva banda, la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música ha confirmat, en un comunicat, que ha procedit a l'"acomiadament" de Clara Millet "per causes objectives, en suprimir-se el seu lloc de treball", de manera que li pagaran la indemnització que correspon "segons el que la legislació vigent preveu per aquestes circumstàncies", i que el jutge va fixar en 79.000 euros.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut