Imatge d'una autopista europea que ha penjat Ferran Civit a Twitter
Imatge d'una autopista europea que ha penjat Ferran Civit a Twitter

Civit, diputat d'ERC: "Entrem a França. Tot segueix el previst amb el paquet a dins"

Ferran Civit afegeix encara més incertesa a la investidura donant a entendre a Twitter que viatja a Catalunya amb Carles Puigdemont

RedaccióActualitzat

Enmig de la incertesa davant la sessió d'investidura convocada pel president del Parlament, Roger Torrent, per demà, dimarts, aquest dilluns el diputat d'ERC Ferran Civit hi ha afegit unes dosis de suspens.

Així, mentre el govern espanyol busca totes les maneres d'impedir la investidura de Carles Puigdemont, políticament exigint als partits independentistes i al Parlament que busquin un altre candidat, jurídicament a través del Tribunal Constitucional i policialment blindant les fronteres, Civit ha fet una sèrie de tuits que suggereixen que estaria viatjant amb Puigdemont des de Bèlgica.

 


Civit va començar aquesta sèrie dimecres passat, dient: "Vaig cap a Bèlgica i tornaré carregat dilluns." Aquest relat podria ser una estratègia de distracció per dificultar les coses al govern espanyol.

Aquest dimarts a la matinada Civit ha tancat la sèrie de tuits amb una última fotografia aparentment feta a Barcelona i dient que ja ha "entregat el paquet":

 



 

Puigdemont s'hi afegeix

El mateix Carles Puigdemont havia penjat aquest diumenge a la tarda un missatge a Instagram amb una fotografia de Girona i amb el text: "No hi ha obscuritat que pugui engolir tanta esperança. Tenim la llibertat davant nostre: guanyem-la! #RepúblicaCatalana":

 

 

Anar al contingut