Barcelona

Ciutadans presenta programa amb la convicció que seran la gran sorpresa del 25-N

Perquè són l'únic partit de debò que no defensa el separatisme. Aquest és el convenciment de la formació, que aquest diumenge ha presentat el seu programa amb un discurs que rebat l'espoli fiscal. Diuen que no és Espanya la que roba, sinó els governants dels últims 30 anys que han gastat els diners en coses com la defensa de la llengua o les televisions públiques. I no ho haurien d'haver fet.

RedaccióActualitzat
Ciutadans augura que seran la gran sorpresa del 25-N, pequè, segons ells, són l'únic partit de debò que no defensa el separatisme.

Els reponsables de la formació, que aquest diumenge han presentat el programa en un acte al Centre Cultural Francesca Bonnemaison de Barcelona, han rebatut l'argument de l'espoli fiscal.

El convenciment d'aquesta formació és que Espanya no és la que roba, sinó que són els polítics catalans que han governat durant els darrers 30 anys els que han gastat els diners en coses que no haurien d'haver fet, com en la defensa de la llengua, les televisions públiques o en presumptes casos de corrupció com el de les ITV o el "cas Millet".

La proposta de Ciutadans, ara, és fer una segona transició democràtica amb una participació ciutadana més directa.

"Quan hi rasques una mica, el que hi ha és hispanofòbia"

El líder de C's, Albert Rivera, ha explicat que "hi ha gent que s'estima més ser més pobre, estar fora de la Unió Europea i assumir les conseqüències econòmiques, pel simple fet de deixar de ser espanyol. Això és així", ha assegurat. A més, ha afegit que el rerefons de tot això és una fòbia a Espanya que es dissimula vestint-la de "carteres, espolis fiscals o del que vulguis. Però, quan hi rasques una mica, el que hi ha és hispanofòbia; el que hi ha és no voler ser espanyols", ha insistit.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut