Gimenells i el Pla de la Font

Ciutadans expulsa dues regidores de Gimenells que es van abstenir en la moció a favor del 9-N

Mercè Ribas i Montserrat Flinch es van abstenir en la votació de la moció a favor del 9-N a Gimenells i van facilitar que prosperés el text

RedaccióActualitzat

Ciutadans expulsa dues regidores del grup municipal a l'Ajuntament de Gimenells i el Pla de la Font, al Segrià, perquè van facilitar que s'aprovés una moció a favor de la consulta. Mercè Ribas i Montserrat Flinch es van abstenir en la votació de la moció a favor del 9-N i van facilitar que prosperés el text. Ribas i Flinch s'havien presentat a la llista de Ciutadans com a independents i formaven part del grup de quatre regidors que el partit d'Albert Rivera va aconseguir a Gimenells.

El vicesecretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha comunicat la decisió d'apartar-les perquè la seva postura és "absolutament incompatible amb el posicionament del partit".

Gimenells és el municipi on Ciutadans ha aconseguit més regidors de tot Catalunya, fins ara quatre dels set que té en total. El partit d'Albert Rivera té un altre regidor a Gavà, un a Montcada i Reixac i una Roda de Berà. Les dues regidores de Gimenells no han decidit encara si mantindran l'acta fora del grup municipal de Ciutadans o si optaran per renunciar al càrrec.

Anar al contingut