Carlos Carrizosa en la sessió del ple del Parlament d'aquest dijus
Carlos Carrizosa en la sessió del ple del Parlament d'aquest dijus

Ciutadans demana empara al Constitucional per vulneració de drets en el Parlament

RedaccióActualitzat

El grup parlamentari de Ciutadans ha anunciat als passadissos de la cambra catalana que presentarà un recurs d'empara al Tribunal Constitucional.

Considera que s'han vulnerat els seus drets perquè no s'ha tingut en compte la seva petició de reconsiderar l'esmena pactada entre Junts per Catalunya, Esquerra i la CUP.

Segons ha defensat Carlos Carrizosa a l'inici del ple, sense aquesta esmena Junts per Catalunya no hauria pactat un nou text transaccionat amb la CUP:

 "Aquestes transaccions s'han fet sobre unes esmenes que no s'havien d'haver admès perquè xocaven contra una resolució del Tribunal Constitucional."

 

 

 

Tot i això, el president de la cambra, Roger Torrent, no ha acceptat la demanda de Ciutadans de reconsiderar l'admissió a tràmit d'aquesta esmena, malgrat que aquest partit ha dit que podia estar incorrent en un delicte de prevaricació.

Torrent ha dit que l'esmena no havia estat acceptada a tràmit per la mesa, perquè és un acord entre partits, i que, per tant, no hi havia res a reconsiderar.

 

 

 

ARXIVAT A:
CsInvestiduraProcés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut