Albert Rivera a "El matí de Catalunya Ràdio"
Albert Rivera ha contestat les preguntes de ciutadans anònims a "El matí de Catalunya Ràdio".
Barcelona

Ciutadans acusa Mas d'usar el CEO per marcar el seu programa electoral

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha acusat el president Artur Mas d'haver utilitzat l'enquesta d'opinió política CEO per marcar el seu programa electoral. En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", Albert Rivera no veu bé que el CEO pregunti a la ciutadania sobre un hipotètic referèndum per la independència de Catalunya després de considerar que les enquestes públiques haurien de preguntar sobre "temes vigents, neutrals i per a tots els ciutadans".

Actualitzat
"Si el president Mas vol introduir el concert econòmic o la independència en el seu programa que faci discursos i campanya electoral", ha sentenciat Rivera sobre l'enquesta del CEO, després que l'últim ha mostrat que un 43% dels catalans votarien "sí" a la independència.

Sobre la majoria del 75% de catalans a favor del concert econòmic, Rivera ho atribueix a un mal plantejament de la pregunta que contenia l'enquesta del CEO.

El president de Ciutadans ha qüestionat el model actual de mitjans de comunicació públics, que creu que s'haurien de reformular emulant el model alemany.
Anar al contingut