Sant Joan Despí

Ciutadans accepta comptar els vots sobiranistes i obre la porta a pactar amb PSC i PP després del 27-S

Arrimadas obre la porta a formar un govern alternatiu l'endemà de les eleccions amb el suport del Partit Popular i el PSC

RedaccióActualitzat

Ciutadans reitera que les eleccions del 27-S no són plebiscitàries sinó autonòmiques. Tot i això, accepten el repte de comptar els suports del sobiranisme i, en funció dels resultats, plantegen un govern alternatiu amb PSC i PP.

En "L'entrevista del diumenge" del canal 3/24, la candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, ha demanat, que el debat per a les eleccions del 27-S no se centri només en la independència. Arrimadas, però, assumeix el repte de comprovar si hi ha una majoria social independentista a Catalunya:

"Asumim el repte de comptar vots i veure quin suport té cada força política."

Arrimadas, que nega el caràcter plebiscitari del 27-S, ha lamentat que Mas vulgui cedir el debat polític a Catalunya a les entitats sobiranistes i "fer veure" que representen tots els catalans

"Hem perdut molt temps, recursos i oportunitats per parlar d'un tema que no anirà enlloc."

Ciutadans, diu Arrimada, no entrarà en el joc de les llistes unitàries, però obre la porta a fer una majoria alternativa després del 27-S:

"Després de les eleccions, estem disposats a sumar esforços amb els partits que volen respectar els principis democràtics i constitucionals. Intentarem sumar i demanar el suport del PSC i del PP."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut