CiU veu una "pantomima" la crida al diàleg del govern Colau perquè ja s'ha decidit "sí o sí" per la qüestió de confiança

ACN Barcelona.-La portaveu adjunta de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens, ha titllat aquest dijous de "pantomima" la crida al diàleg que ha fet el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, per tal que els pressupostos superin el tràmit d'aprovació inicial en comissió el proper dimarts. Ho ha definit així en un comunicat tenint en compte, ha dit, que el govern municipal ja ha acordat "sí o sí" aprovar els comptes a través d'una qüestió de confiança. Ha fet servir precisament la mateixa expressió que Pisarello, que ha dit que Barcelona tindrà comptes "sí o sí". Recasens ha assegurat que les diferències que tenen amb la proposta del govern no són tècniques, sinó de "calat polític", i ha citat el pla d'inversions, el procés de remunicipalització, la solvència, la mobilitat o la subordinació a la Generalitat i a l'Estat.

"Estem davant d'un govern que fa pantomima, la seva disposició al diàleg i a l'acord és pur teatre, com ho posa de manifest que obrin converses amb els grups a escassos tres dies de l'aprovació del projecte i que llancin l'advertència que sí o sí hi haurà pressupost", ha constatat Recasens.A més, ha rebutjat que els aclariments que el seu grup ha reclamat a l'executiu siguin tècnics, com ha apuntat Pisarello. En la reunió que CiU va mantenir amb ell va demanar, entre d'altres coses, el detall de les inversions, així com si caldrà fer un Pla Econòmica i Financer tenint en compte que es vol superar el sostre de despesa. "Les dues coses són prou importants i decisives", ha dit.

Anar al contingut