Hospitalet de Llobregat / Granollers

CiU reclama el traspàs urgent del servei de Rodalies

CiU considera urgent que es traspassi a la Generalitat la gestió del servei de Rodalies i Regionals de Renfe. El president de CiU, Artur Mas, ha agafat un tren a l'estació de Santa Maria de Palautordera per anar fins a Granollers i ha aprofitat el viatge per fer la petició i denunciar el mal estat de l'estació del Montseny. I en un míting a la Farga de l'Hospitalet de Llobregat, el candidat de la federació, Josep Antoni Duran Lleida, ha animat un feu socialista com és el Baix Llobregat a "obrir els ulls" i a adonar-se que el PSOE "no defensa els seus interessos". Duran, que ha intervingut breument en castellà, ha advertit el PP que amb la llengua "no s'hi juga". També ha considerat que català i castellà tenen una "convivència exemplar a Catalunya.

Actualitzat

Artur Mas ha qualificat d'"urgentíssim" el traspàs per tal que hi hagi un "bon funcionament" del servei ferroviari. L'objectiu és "crear una companyia com en el seu moment es va fer amb Ferrocarrils de la Generalitat, que avui està considerada com una companyia que dóna bon servei i que és model i referència en molts sentits". "És una vergonya que avui dia encara tinguem aquests serveis tan deficitaris", ha afegit el president de CiU. Mas s'ha queixat que a Santa Maria de Palautordera que "ni hi ha estació, ja que l'edifici està gairebé en ruïnes, no hi ha lavabos, ni serveis ni es pot comprar el bitllet".

Més al sud, en un feu socialista com és l'Hospitalet de Llobregat, Josep Antoni Duran Lleida ha demanat el vot de la gent que viu al Baix Llobregat "i el que els importa és escollir polítics que sàpiguen resoldre els problemes, no de la gent de la seva comunitat d'origen, sinó els problemes que avui tenen ells, els seus fills i els fills dels seus fills, al país que els ha acollit, el país que ells han engrandit, que és Catalunya". Duran creu que Zapatero "desconeix els problemes dels catalans" perquè al PSC "no li mostren la realitat" i ha dit que "per Zapatero Catalunya només és un instrument per accedir a La Moncloa".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut