Els matins

CiU rebutja la vinculació d'adjudicació d'obres als pagaments a la Trias Fargas i hi veu "desinformació o mala fe"

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha desmentit a "Els matins" de TV3 la informació que publica avui "El Periódico" segons la qual Fèlix Millet hauria registrat ingressos d'obres públiques adjudicades pel govern de CiU. Puig hi veu "desinformació o mala fe". Paral·lelament, però en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha dit que "són suposicions", i el portaveu de Convergència, Oriol Pujol, ha afirmat que ells ja han donat totes les explicacions i que no hi ha base per relacionar-ho amb el que Ferrovial va pagar al Palau.

Actualitzat
"El Periódico" publica un nou episodi del "cas Palau". Aquesta vegada revela que l'expresident de l'entitat, Fèlix Millet, hauria registrat ingressos d'obres públiques adjudicades per Convergència i Unió, com ara la construcció de la Ciutat de la Justícia i la Línia 9 del metro de Barcelona.

Segons aquest diari, Millet hauria rebut diners de l'empresa Ferrovial, un dels grans patrocinadors del Palau de la Música, i els hauria desviat després per fer pagaments a la Fundació Trias Fargas, de CiU.

Felip Puig, Jordi Pujol i Oriol Pujol ho rebutgen

Convergència i Unió ha rebutjat de ple aquesta informació. En declaracions a "Els matins" de TV3, el secretari adjunt de CDC, Felip Puig, ha assegurat que tots els comptes de la Fundació Trias Fargas estan ben clars i ha assegurat també que les adjudicacions d'obres es van fer amb els procediments legals establerts.

Felip Puig ha comentat que lligar la causa-efecte entre les adjudicacions i les subvencions "és una desinformació molt gran o un intent de mala fe". "No hi ha res de nou del que ja vam explicar", ha afegit.

Paral·lelament, però en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha qualificat la notícia del diari "de suposicions", mentre el seu fill, Oriol Pujol, portaveu de Convergència, que retornaran tots els diners rebuts del Palau i que no hi ha base per relacionar-ho amb el que Ferrovial pagava a la institució.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut