Barcelona

CiU proposa formalment Duran com a cap de llista a les generals

Convergència i Unió ha proposat formalment el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, per tornar a encapçalar la candidatura de la federació nacionalista al Congrés dels Diputats. Ara, les executives dels dos partits de la federació, però, n'hauran de ratificar el nomenament i dissabte ho haurà de fer el Consell Nacional conjunt.

Actualitzat
El president català, Artur Mas, ha apel·lat directament el poble de Catalunya perquè sigui conscient de la importància de les pròximes eleccions espanyoles i ha destacat el comportament de Catalunya per determinar-ne els resultats. "Sembla que el PP podria guanyar-les per majoria absoluta", ha manifestat el líder de la federació nacionalista, que està convençut que "evitar això passa per un gran resultat de CiU a Catalunya". I és que, segons ha continuat, "qui pot defensar millor els interessos del nostre país en aquest moment tan crucial a Madrid? Convergència i Unió".

L'executiva de CiU ha decidit nomenar Duran i Lleida cap de llista a les eleccions generals i dissabte l'haurà de ratificar el Consell Nacional conjunt.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut