Barcelona

CiU exigirà explicacions a les administracions presents a la Fundació del Palau

Convergència i Unió demanarà explicacions pel "cas Millet" als representants de totes les administracions que formen part del patronat de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música. Així ho ha anunciat aquest divendres el portaveu adjunt de CiU al Congrés, Pere Macias, qui ha recalcat que no s'entén com es van poder arribar a desviar tants diners sense que ningú se n'adonés abans. La federació pretén descobrir què saben cadascuna d'aquestes administracions, ja sigui la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona o l'estat espanyol, i què els explicava Millet sobre els comptes.

Actualitzat
Pere Macias també ha destacat la personalitat independent que Fèlix Millet ha mostrat al capdavant de la Fundació i ha recordat el malestar general que va haver-hi quan va fer entrar el govern espanyol al patronat.

El diputat considera "molt sorprenent" el cas de l'expresident del patronat, que ha confessat haver desviat per al seu benefici personal almenys 3,3 milions d'euros, que va destinar, entre altres, a reformar immobles de la seva propietat i a pagar viatges a la seva família.

Anar al contingut