Barcelona

CiU durà el Quart Cinturó al Parlament per forçar el tripartit a pronunciar-se

El president de CiU, Artur Mas, ha anunciat que el seu grup portarà al Parlament una iniciativa sobre el Quart Cinturó per obligar les formacions que integren el govern de la Generalitat a pronunciar-se i evidenciar les seves contradiccions sobre aquest tema. CiU presentarà una proposició no de llei a favor de la construcció del Quart Cinturó viari que inclogui no només el tram Abrera-Terrassa, sinó també el de Terrassa-Granollers, segons ha explicat Mas després de la reunió de l'executiva de Convergència. La iniciativa es discutirà al gener a la cambra catalana i, si no prospera, CiU preveu reconvertir-la en interpel·lació parlamentària, seguida d'una moció.

Actualitzat
CiU ha explicat que la iniciativa vol posar en evidència les contradiccions sobre aquest tema existents entre les tres formacions que componen el govern de la Generalitat, ja que si bé els socialistes recolzen el projecte, tant ERC com ICV-EUiA mantenen les seves reserves, atès l'impacte ambiental que tindria l'obra.

Representants d'ICV-EUiA es van unir diumenge a la manifestació pels carrers de Sabadell contra la construcció del Quart Cinturó, que va ser un èxit de participació ciutadana.
Anar al contingut