"El matí de Catalunya Ràdio"

CiU dóna per tancat de moment l'afer dels diners que Colom va rebre de Millet

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que el partit només es replantejarà la situació sobre Àngel Colom si no pot aclarir per què els diners que va rebre l'any 2000 de Fèlix Millet són menys dels que consten a la comptabilitat del Palau de la Música. Puig, però, manté que ara per ara la confiança en el que va declarar Colom la setmana passada és total. Colom va assegurar que Millet li va donar 72.000 euros, però als comptes del Palau hi consten 150.000 euros.

Actualitzat
La direcció de Convergència podria emprendre accions contra el dirigent del partit i exlíder d'ERC i del PI Àngel Colom si no pot aclarir un dels punts foscos dels seus tractes amb Fèlix Millet: Colom diu que va cobrar 12 milions i el Palau de la Música té un rebut amb la seva firma conforme li van donar 25 milions de pessetes.

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el secretari general adjunt de Convergència, Felip Puig, ha dit que confien en Colom, però admeten que li poden sorgir complicacions judicials quan s'aixequi el secret de sumari: "És un tema que nosaltres no li donem més rellevància de la que genera aquesta discordància entre el que un rep i el que l'altre dóna. Si d'aquí en endavant apareixen noves informacions que distorsionin aquesta informació, evidentment ho pensarem. Però ara com ara, l'Àngel ens ho ha explicat i ens en donem per assabentats", ha conclòs Puig.

Felip Puig ha reiterat que els 630.000 euros que va rebre la Fundació Trias Fargas, vinculada a Convergència, del Palau són escrupolosament legals. Puig diu que no hi veu res de moralment reprovable. El dirigent nacionalista subratlla que no pot saber si els diners que va donar el Palau a la Trias Fargas eren d'origen públic o privat, les dues vies de finançament que té l'entitat musical.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut