Nou grau mitjà d'Activitats Eqüestres en l'àmbit agrari, nous cursos de la FP
Nou grau mitjà d'Activitats Eqüestres en l'àmbit agrari, nous cursos de la FP

Circ, vela i activitats eqüestres, entre els 29 cursos nous d'FP aquest 2018

RedaccióActualitzat

Creix l'oferta de Formació Professional de cara al curs que ve, amb 6 cicles nous i 23 que s'implanten per primera vegada en centres que fins ara no els tenien.

Entre les novetats hi ha el grau mitjà d'Activitats Eqüestres en l'àmbit agrari, i el de Manteniment d'Embarcacions d'Esbarjo, o els graus superiors de Gestió de l'Aigua, d'Ensenyaments Esportius de Vela, de Condicionament físic i el títol propi d'Arts en circ que farà el centre Rogelio Rivel de Barcelona.

Sobretot, s'amplia l'oferta d'estudis científics i tecnològics per potenciar aquestes vocacions. Es faran cursos de sistemes microinformàtics i xarxes, de mecanització, de preimpressió digital, de transport i logística, d'audiologia protètica, de disseny de fabricació mecànica, de Mecatrònica i d'Administració de sistemes informàtics en xarxa amb el perfil de ciberseguretat.

 

Notícia relacionada: La meitat dels graduats en FP troben feina en menys de 9 mesos

 

També, i es reforça l'FP dual, que inclou formació pràctica a les empreses.

En tota l'FP s'ofereixen 139 títols i 37 adaptacions diferents de 24 famílies professionals.

 

 

Més de 127.000 places de grau superior

El Departament d'Ensenyament ofereix per al curs vinent, 2018-2019, fins a 127.325 places de primer curs en els ensenyaments postobligatoris, és a dir, Batxillerat, Formació Professional, ensenyaments artístics, esportius, Programes de Formació i Inserció (PFI), itineraris formatius específics (IFE), entre d'altres.

46.725 corresponen al Batxillerat, 35.725 són de cicles de grau mitjà i 30.120 de cicles de grau superior.

 

 

Preinscripció i matrícula

El calendari de preinscripció és del 14 al 24 de maig per a Batxillerat i cicles de grau mitjà i la matrícula és entre el 4 i l'11 de juliol. Per als cicles de grau superior, la preinscripció serà entre el 29 de maig i fins al 7 de juny, mentre que la matriculació es farà entre el 18 i el 23 de juliol.

ARXIVAT A:
Educació
Anar al contingut