Un home de 62 anys ha perdut la vida a Alcover, a l'Alt Camp, en un accident de trànsit.
Un home de 62 anys ha perdut la vida a Alcover, a l'Alt Camp, en un accident de trànsit.
Berga

Cinc persones moren en accidents de trànsit a les carreteres catalanes aquest cap de setmana

Cap de setmana tràgic a les carreteres catalanes. Cinc persones han mort i tres més han resultat ferides greus en cinc accidents de trànsit. L'últim ha tingut lloc aquest diumenge a la C-14, a Bassella, on un accident múltiple ha provocat la mort d'un home. A la mateixa carretera però més al sud, a la demarcació de Tarragona, ha mort una altra persona en un xoc entre un turisme i una furgoneta al pas per Alcover. Dues persones més van morir divendres en dos accidents, a Sant Cugat del Vallès i Montcada i Reixach. Dissabte va haver-hi una altra víctima a Berga.

Actualitzat
El primer accident va tenir lloc divendres a la B-30, al pas per Sant Cugat del Vallès. Un camió va sortir de la via i el seu conductor va morir. No gaire lluny d'aquest fet, també divendres, un motorista va morir a Montcada i Reixach després de sortir de la carretera C-17 i xocar amb un turisme.

Dissabte a la nit, una dona romanesa de 30 anys va perdre la vida en un accident entre dos vehicles al quilòmetre 99 de la C-16, a l'altura de Berga. Dues persones més van quedar ferides greus i van ser traslladades a l'Hospital General de Manresa.

Aquest diumenge, cap a tres quarts de nou del matí, una altra persona ha mort en un xoc frontal entre un turisme i una furgoneta a la carretera C-14, al pas per Alcover, a l'Alt Camp. El conductor d'un dels vehicles, un home de 62 anys veí de Lleida, ha perdut la vida. L'altre conductor ha quedat ferit greu i ha estat traslladat d'urgència al Pius Hospital de Valls.

L'última víctima ha estat en una col·lisió múltiple on s'han vist implicats tres turismes i una motocicleta. Els fets han passat al quilòmetre 137 de la C-14, al pas per Bassella, a l'Alt Urgell. Un veí de 53 anys de Sant Andreu de la Barca ha perdut la vida i quatre persones més han resultat ferides, dos de caràcter greu i dos més de diversa consideració. Els ferits han estat traslladats als hospitals Arnau de Vilanova de Lleida i Sant Pau de Barcelona.
Anar al contingut