Rescat d'una de les víctimes
Rescat d'una de les víctimes
Nova York

Cinc morts en l'accident d'un helicòpter turístic a Nova York

El pilot de l'helicòpter, que va poder sortir pels seus propis mitjans de l'aparell, és l'únic supervivent

Actualitzat

Cinc persones han mort quan un helicòpter ha caigut a l'East River de Nova York, entre els barris de Manhattan i Queens. El pilot s'ha salvat en poder sortir de l'aparell pel seu propi peu.

Es tracta d'un helicòpter turístic privat que estava fent fotos de la ciutat a vista d'ocell quan ha caigut al mig del riu i s'ha enfonsat. De moment no se'n saben les raons. Aquest és el moment de l'accident.

 

Portava sis persones a bord: el pilot, que ha pogut sortir i l'han rescatat de seguida, i els cinc passatgers, que han quedat atrapats dins de l'aparell. El portaveu dels bombers, Daniel Nigro, explica que el rescat ha estat complicat.

"La part més difícil de l'operació ha sigut que les cinc persones assegudes darrere el pilot han quedat atrapades i ha sigut molt difícil treure-les de l'helicòpter que estava cap per avall i completament submergit."

Dues de les víctimes han estat rescatades sense vida mentre que les altres tres han estat traslladades a dos hospitals de la zona on han mort al cap d'una estona. La baixa temperatura de l'aigua i la profunditat han fet que les víctimes no tinguessin gaires possibilitats de sobreviure.

 

 

Aquest fet recorda l'amaratge d'emergència que va fer un l'avió comercial, ara fa vuit anys, al riu Hudson, a l'altra banda de Manhattan, amb 150 passatgers a bord. Aleshores, però, no hi va haver cap víctima mortal.

ARXIVAT A:
Estats Units
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut