Caldes Montbui

Cinc morts en accidents de trànsit en l'"operació sortida" del pont del 15 d'agost

L'últim, aquesta nit a la C-17, quan un cotxe ha caigut d'un pont al terme de la Garriga. Els altres accidents han tingut lloc a Caldes de Montbui, Amposta, Bell-lloc d'Urgell i Lleida.

RedaccióActualitzat
L'"operació sortida" d'aquest cap de setmana llarg i de començament de vacances per a molts ha acabat amb un tràgic balanç a les carreteres catalanes. Hi ha hagut 5 víctimes mortals en cinc accidents de trànsit a Caldes de Montbui, Amposta, la Garriga, Bell-lloc d'Urgell i Lleida.

L'últim dels cinc accidents mortals va passar uns minuts abans de les nou del vespre d'aquest dijous a la C-17 a l'alçada de la Garriga. El cotxe accidentat hauria mirat d'esquivar un gos que era al mig de la calçada. El vehicle va xocar contra les tanques de protecció i va caure per un desnivell d'uns 8 metres. Una de les tres ocupants va morir i les altres dues van quedar ferides greus.

Aquest fatídic 15 d'agost va començar a Bell-lloc d'Urgell a dos quarts de vuit del matí. Un cotxe que circulava per l'autovia A-2 va sortir de la via i va morir el copilot, un veí d'Agramunt de 19 anys. Al conductor, el van traslladar ferit greu a l'Hospital Arnau de Vilanova.

A Lleida, al migdia, la moto que conduïa un jove de 21 anys va xocar contra un fanal i contra la marquesina d'una parada d'autobús de la rambla d'Aragó. El motorista va morir a l'acte.

A Amposta, van xocar un cotxe i una furgoneta a la TV-3406 i va morir el conductor del turisme, també de 21 anys. Un altre xoc frontal, a Caldes de Montbui, va provocar la mort d'un home de 79 anys i veí de Sant Feliu de Codines. Cinc persones més van quedar ferides de diversa consideració, dues greus. Precisament, el lloc on hi ha hagut l'accident mortal de Caldes de Montbui és un dels "punts negres" que repetidament apareixen als informes de sinistralitat. Segons Eurorap, l'organització que analitza la xarxa viària europea, els 24 quilòmetres que separen Caldes de Montbui de Moià han registrat una mitjana anual d'entre 4 i 7 accidents mortals o amb ferits greus els últims anys.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut