Ripollet

Cinc minuts de silenci als instituts de Ripollet per la mort de la nena de 14 anys

Aquest dimarts a dos quarts d'onze, els instituts i l'ajuntament de Ripollet han fet cinc minuts de silenci per l'assassinat de la nena de 14 anys veïna d'aquesta localitat del Vallès Occidental. Unes 800 persones van participar dilluns al vespre en la manifestació de rebuig pel crim, que va anar des del consistori fins al descampat on la van trobar dessagnada. L'Ajuntament de Ripollet va decretar dos dies de dol oficial. Mentrestant, els dos menors suposadament autors de la mort de la jove estan internats en dos centres diferents, un de Barcelona i un altre de Mollet del Vallès.

Actualitzat

Molts dels estudiants que es van manifestar ahir al vespre eren estudiants de Secundària de Ripollet i companys de la nena assassinada. Per a aquests alumnes aquest dimarts ha estat el primer dia després de l'assassinat, ja que aquest dilluns van tenir festa. 

Els manifestants duien pancartes en què demanaven justícia i donaven suport a la família de la víctima, que presumptament va morir a mans de dos amics seus també menors d'una ganivetada al coll.

Els cinc minuts de silenci i la manifestació es fan després que la fiscalia va imputar els dos nens per un delicte d'homicidi.

Anar al contingut