Un automòbil s'ha encastat contra l'aparador d'una botiga a Lleida.
Un automòbil s'ha encastat contra l'aparador d'una botiga a Lleida.
Lleida

Cinc ferits en encastar-se un cotxe contra l'aparador d'una botiga a Lleida

Quatre dels ferits són dues dependentes i dos clients de l'establiment comercial i el cinquè és el conductor de l'automòbil.

RedaccióActualitzat
Cinc persones han resultat ferides aquest divendres, poc després de dos quarts de sis de la tada, després que un automòbil s'hagi encastat contra l'aparador d'una botiga a Lleida.

Els fets han tingut lloc al número 1 de l'avinguda Blondel, i els ferits són el conductor de l'automòbil -que segons la Guàrdia Urbana ha estat traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova de la ciutat- dues dependentes de la botiga i dos clients. Segons els Bombers, tots quatre han patit ferides de caràcter lleu i han estat traslladats al mateix centre hospitalari.

L'equip d'atestats de la Guàrdia Urbana de Lleida investiga les causes de l'accident. Així doncs, l'equip d'atestats del cos de seguretat local lleidatà haurà de determinar quin ha estat el motiu pel qual el turisme ha sortit de la via i s'ha encastat a l'interior de l'establiment comercial, una botiga de roba de la franquícia Jack & Jones.

El Sistema d'Emergències Mèdiques ha enviat tres ambulàncies al lloc dels fets, en les quals s'han evacuat els ferits, mentre que els Bombers hi han enviat cinc dotacions. Al costat de tècnics municipals, han fet un reconeixement de la botiga i han determinat que no hi ha afectació estructural.
Anar al contingut