Afectada per la tragèdia de Germanwings dipositant una rosa al monument de l'eroport del Prat (ACN)
Afectada per la tragèdia de Germanwings dipositant una rosa al monument de l'eroport del Prat (ACN)
Barcelona

Cinc famílies de la tragèdia de Germanwings demanden Lufhansa

Volen que la companyia aèria reconegui que el sinistre no va ser un accident

RedaccióActualitzat

Cinc famílies de víctimes de la catàstrofe aèria de Germanwings als Alps francesos han presentat una demanda contra Lufhansa. Asseguren que no han arribat a un acord amb la companyia, no per una qüestió de diners sinó perquè volen que es reconegui que el sinistre no va ser un accident.

El gruix de les famílies afectades ja ha arribat a una entesa pel que fa a les indemnitzacions. Però n'hi ha cinc que no han arribat a un acord. Les troben ridícules. De fet han demandat Lufthansa, la companyia mare de Germanwings, i les asseguradores. L'advocat que els representa, Carlos Villacorta, ho justifica: "Pot semblar una mica perniciós però, al final, l'objectiu últim, que és el de la millora de la seguretat aèria, s'aconsegueix millor quan les indemnitzacions són més justes i es tracta millor a les víctimes."

En una roda de premsa al Col·legi d'Advocats hi ha estat present un dels pares de les víctimes, que ha manifestat tristesa afegida al dolor pel fet que no es vol arribar -ha assegurat- al fons de la qüestió. Es pregunta perquè el pilot va haver d'anar al lavabo després de més d'una hora parats a Barcelona i recorda que les càmeres, els mòbils i els ordinadors que els han tornat han estat manipulats.

♦ Homenatge a les víctimes de Germanwings quan es compleixen 2 anys de la tragèdia

♦ El pare del copilot de Germanwings critica la investigació i nega que es volgués suïcidar

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut