Sitges

Cinc encaputxats roben joies i diners en un xalet a Sitges després d'emmordassar i amenaçar els propietaris

Un grup de cinc persones, originàries de l'Europa de l'Est, han assaltat aquesta matinada un xalet a Sitges, d'on han robat una important quantitat de joies i diners, després de reduir els seus propietaris. La policia no descarta que aquest assalt estigui relacionat amb un altre que es va produir la setmana passada també a Sitges en similars circumstàncies.

Actualitzat

Els delinqüents, que anaven encaputxats, han colpejat amb un bat de beisbol i lligat l'empresari, un important constructor, quan entrava a casa i li han pres les claus del xalet. Després han entrat a l'interior de la casa, on han amenaçat la seva dona, que estava al llit dormint, amb un ganivet perquè els donés la combinació de la caixa forta. Un cop n'han buidat el contingut han fugit. Els fets han passat a la urbanització d'alt estànding La Levantina.

Fonts policials han indicat també que ahir de matinada quatre persones, originàries de l'Europa de l'Est, van assaltar una altra casa a Polinyà, al Vallès Occidental. Van colpejar l'home a la cara amb una clau anglesa i van amenaçar la seva dona i el fill del matrimoni. Es van endur 2.500 euros i joies.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut