L'actor de 80 anys ha estat acusat d'assetjament i abús sexual per diferents noies (Reuters)
L'actor de 80 anys ha estat acusat d'assetjament i abús sexual per diferents noies (Reuters)

Cinc dones més acusen Dustin Hoffman d'assetjament i abusos, entre elles dues menors

L'actor de Hollywood ja havia tingut acusacions d'actrius com Meryl Streep i Kathryn Rossetter

RedaccióActualitzat

Cinc dones han acusat l'actor Dustin Hoffman d'assetjament i abús sexual. Entre les noves denúncies, hi ha les de dues noies que eren menors en el moment de l'agressió.

Aquestes acusacions se sumen a les que ja van fer les actrius Meryl Streep, Kathryn Rossetter o l'escriptora Anna Graham Hunter.

Els mitjans especialitzats de Variety i The Hollywood Reporter han destapat els casos i fins i tot expliquen testimonis molt durs de l'assetjament. L'advocat de Hoffman, Mark A. Neubauer, ha negat les acusacions. Assegura que són "falsedats difamatòries".

Una de les víctimes, Cori Thomas, explica a "Variety" que era companya de la filla de l'actor i amb 16 anys volia ser actriu. L'actor la va convidar que es quedés a la seva habitació d'hotel fins que l'anessin a buscar els seus pares, i la filla de Hoffman va marxar perquè al dia següent tenia classe. Thomas asegura que Hoffman es va despullar davant d'ella i després li va demanar que li fes un massatge als peus. La víctima ho recorda així:

"No sabia què fer en aquestes circumstàncies (...). No sabia què podia dir-li que no, així que ho faig fer. I ell seguia dient-me: estic despullat, vols veure?"

Melissa Kester també és una de les víctimes que l'ha acusat d'abús. La seva parella treballava en la producció de la pel·lícula "Ishtar" (1987). La dona denuncia que l'actor de Hollywood va posar els dits sota els seus pantalons, va abandonar l'habitació i es va posar a plorar:

"Vaig pensar: Mare meva. Em sentia com si hagués estat violada. No va haver cap avís. No sabia que faria això".

 

Una tercera dona, anònima, que participava a la pel·lícula "Ishtar" denuncia que l'actor va abusar d'ella en un cotxe. Segons explica, Hoffman l'acompanyava al seu apartament després d'una festa de la pel·lícula en un vehicle on hi havia més persones. Segons la víctima, Hoffman va introduir-li les mans sota la faldilla, i quan va baixar li va oferir 20 dòlars perquè anés a un hotel.

En un altre cas, una dona treballava com a guia turística a Washington i en el moment de l'agressió tenia 21 anys. Va passar una tarda amb Hoffman ensenyant-li la ciutat. L'actor la va obligar a tenir relacions sexuals perquè, si no, no la deixava marxar.

La cinquena dona que ha denunciat assetjament sexual per part de l'actor, ha denunciat que al 1973 l'actor es va masturbar davant d'ella quan tenia 15 anys.

L'entorn de Hollywood ha tingut diferents acusacions contra actors o directors de cinema. Harvey Weinstein ha estat acusat de diverses violacions i abusos. Actors com Kevin Spaces o cineastes com Bryan Singer o Brett Ratner.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut