El fill de la víctima el va trobar mort l'endemà en aquest domicili del carrer Sant Sebastià de Castellar del Vallès
Castellar

Cinc detinguts per l'homicidi d'un avi de 79 anys a Castellar del Vallès

L'home va morir ara fa un any per les ferides que li van provocar uns lladres que van entrar a casa seva

Actualitzat

Al cap de poc més d'un any dels fets, els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones per la presumpta relació amb l'homicidi d'un avi de 79 anys a Castellar del Vallès.

L'home va morir com a conseqüència de les ferides sofertes en el transcurs d'un robatori violent al seu domicili al juny de l'any passat. Els lladres que van entrar a robar a casa seva el van agredir i el van deixar lligat i emmordassat. El cos de l'avi el va trobar el seu fill l'endemà quan va anar a casa seva preocupat perquè no li contestava.

Ara, els Mossos han detingut tres homes de 28, 30 i 44 anys com a presumptes autors materials dels fets i dues dones de 23 i 55 anys com a encobridores.

La policia va sospitar des del primer moment que algú pròxim a la víctima va facilitar als agressors informació per fer el robatori, encara que no han detallat el tipus de relació que mantenien els detinguts amb l'home mort.

A més de les cinc detencions, els Mossos van practicar registres en un domicili de Castellar del Vallès, en un altre de Vilafranca del Penedès i en dos de Montcada i Reixac, en un dels quals van trobar diverses quantitats de cocaïna, haixix i marihuana.

Anar al contingut